måndag, september 26, 2022
HemAnhörigVälkommen till Demenslotsens digitala anhörigfika!

Välkommen till Demenslotsens digitala anhörigfika!

Många anhöriga uttrycker en känsla av ensamhet och ett behov av att prata med andra i liknande situation. Därför arrangerar nu Demenslotsen digitala grupper där du som är anhörig kan byta erfarenheter och träffa andra – över en digital fika! Vid varje tillfälle får du också tips om intressanta föreläsningar och litteratur. Vissa tillfällen senare i höst finns det inbjudna gäster.

Demenslotsen finns i Haninge, Helsingborg, Hässleholm, Höganäs, Karlstad, Kristianstad, Kumla, Landskrona, Lund, Lysekil, Mora, Mjölby, Munkedal, Rättvik, Södermalm, Trelleborg, Växjö, Östersund. 

Du som bor i någon av dessa kommuner är du varmt välkommen på anhörigfika sex fredagar under hösten! Vi träffas helt förutsättningslöst. Vill du lyssna är det ok, vill du berätta något eller ställa frågor till andra anhöriga går det också bra. Det som förenar oss alla är att vi är anhöriga till en person med demenssjukdom. Du bestämmer själv hur du vill delta. Vi vill att det ska kännas som att vi fikar ihop fastän vi sitter på olika platser, så ha gärna en kopp te eller kaffe brevid datorn eller laptopen. Jag som leder samtalen och bjuder in gäster var under många år anhörig till en pappa som hade Alzheimers sjukdom.

Du behöver inte vara med alla tillfällen men är hjärtligt välkommen att vara det!  Vid varje tillfälle får du tips om intressanta föreläsningar och litteratur. Vissa tillfällen senare i höst finns det inbjudna gäster och du är välkommen att önska om det är något speciellt som du vill veta mer om. Gästerna kommer från föreningen YogaYou, Alzheimer Sverige, Demensförbundet och Minneskören.

Datumen är 8/10, 22/10, 4/11, 9/11, 3/12 samt 15/12 kl 10- 11(ca)

Maila maria@edumed.se för möteslänk . Du finner även möteslänk och information inne i Demenslotsen. 

https://www.demenslotsen.se

Relaterade artiklar

Senaste Artiklar

Mest populära artiklar